Otkazana Debata na Radiju Bijelo Polje

Debata u susret vanrednim parlamentarnim izborima 11. juna, koja je na talasima Radija Bijelo Polje trebalo da bude održana danas u 14 časova, nije realizovana, jer se u studiju Lokalnog javnog emitera, u zakazano vrijeme, nijesu pojavili predstavnici nekoliko izbornih lista, a koje su prethodno potvrdile svoje  učešće.

Naime, u predviđeno vrijeme za Debatu, u studio Radija Bijelo Polje došli su, samo, gospodin Jasmin Ćorović, predstavnik izborne liste Jasno je! – Bošnjačka stranka - mr Ervin Ibrahimović, i doc. dr Elvir Zvrko, predstavnik izborne liste “ZAJEDNO! Za budućnost koja ti pripada - Danijel Živković (DPS,SD,DUA,LP).

Do 14 časova niko sa izborne liste “DA. Mi možemo za građansku Crnu Goru", kao i sa izborne liste “Za budućnost Crne Gore" (Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija Crne Gore, Radnička partija), nije se pojavio u u studiju, niti  su naveli razloge nedolaska.

Takođe, poziv za učešće u Debati prihvatili su i predstavnici izborne liste SDP – Za našu kuću!, ali su, sat i po prije početka emisije, obavijestili Redakciju da je njihov predstavnik spriječen da učestvuje u Debati, zbog čega su i uputili izvinjenje.

Redakcija Radija Bijelo Polje se izvinjava građanima, što su ne našom krivicom, ostali uskraćeni za mogućnost da se upoznaju sa izbornim programima partija i koalicija koje učestvuju na nedjeljnim izborima.

Ujedno se zahvaljujemo predstavnicima izbornih lista – Bošnjačka stranka – mr Ervin Ibrahimović, i “ZAJEDNO! i Za budućnost koja ti pripada - Danijel Živković (DPS,SD, DUA, LP), gospodi Jasminu Ćoroviću i Elviru Zvrku, koji su ispoštovali ovu medijsku kuću, koja je otvorena za sve učesnike izborne kampanje, i pojavili se u studiju.

 

Uredništvo Radija Bijelo Polje