Bez struje danas više bjelopoljskih sela

Zbog planiranih radova na mreži bez napajanja električnom energijom danas će  od 9:00 do 17:00 sati biti Potkrajci, Rasovo – Rastoka, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo Selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, Šipovice i Sokolovac, od 8:00 do 16:00 sati Pavino polje – Draškovina, dok će od 9:00 do 16:00 sati bez struje ostati Bioča, Dobrinje, Ribarevine, Ličine – Korita i Čokrlije, saopštili su iz CEDIS-a.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

 

 U Službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 53 osobe dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

 

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto savez (ASMCG).Oni su rekli da je saobraćaj umjerenog, tokom dana i pojačanog intenziteta u gradskim sredinama. Oni su upozorili da na pojedinim dionicama važi izmijenjen režim saobraćaja zbog čega je pored pažljivije vožnje neophodno poštovanje postavljene signalizacije.

 

Sunčano i veoma toplo. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 28 do 37 stepeni.