Pomoć ljekara zatražilo skoro 60 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 58 osoba, dok je dežurna ekipa 13 puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 8 do 14 sati biti Rakonje,  a od 9 do 16 sati Radulići, Voljavac, Kruševo i Pavino Polje, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.Navedeni radovi, kako su napomenuli, izvode se u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom, a u slučaju loših vremenskih uslova biće odloženi.      

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa  željezničke stanice.

U nižim predjelima jutros se saobraća po pretežno suvim kolovozima, dok u višim planinskim predjelima, kao i na mostovima i prilazima tunelima, ima poledice, saopštili sui z Auto-moto saveza Crne Gore. Oni su napomenuli i da je učestala pojava odrona, pa je neophodna dodatna opreznost na dionicama koje vode duž klisura i usjeka. Savjetuju opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, a u popodnevnim satima očekuje se postepeno povećanje oblačnosti.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, na sjeveru promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima.Jutarnja temperatura od minus 12 do tri, najviša dnevna od jedan do 13 stepeni.