Bez vode Pruška

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži bez vode će od 10 do 14 časova biti kompletna Pruška, dok će na  ostalom području grada i prigradskim naseljima vodosnabdijevanje biti uredno,  kazali su Vodovodu-Bistrica.

Snabdijevanje  električnom energijom na području opštine  je uredno,  a tokom dana nijesu predviđena isključenja, saopštili su u CEDIS-u.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražila je 61 osoba, a dežurne  ekipe  su  5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori jutros su uslovi za vožnju povoljni, saopštili su iz Auto-moto saveza. Iz AMSCG su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu, naročito na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen rezim vožnje. Iz AMSCG su kazali da će zbog izvođenja rekonstrukcije dionice magistralnog puta Ribarevina – Mojkovac na lokalitetima Lepenac i Stevanovac režim saobraćaja biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo. Na sjeveru, ujutru po kotlinama magla, poslijepodne umjeren razvoj oblačnosti, a lokalno je moguća i kratkotrajno kiša ili grmljavina. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni i zapadni. Jutarnja temperatura vazduha 9 do 21, najviša dnevna 25 do 35 stepeni.