Pomoć ljekara zatražilo skoro 50 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 47 sugrađana, dok je dežurna ekipa četiri puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena nijedna beba.

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopšteno je sa bjelopoljske stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).Oni su upozorili na sitnije odrone na putevima duž klisura i usjeka i savjetovali vozačima da prilagode vožnju vremenskim i saobraćajnim uslovima.Upotreba zimskih guma obavezna je do 1. aprila, na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na to da li na tom putu postoje zimski uslovi.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima.Vjetar u jutarnjim satima na jugoistoku umjeren do pojačan, sjeveroistočni, a krajem dana i tokom noći, na sjeveru, umjeren do pojačan južni.Najviša dnevna temperatura od 3 do 16 stepeni.