Uredno snabdijevanje vodom

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 15 sati ostati Sutivan i Pisana Jela, od 10 do 14 sati Poda, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 66 sugrađana, dok je dežurna ekipa četiri puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok međunarodni kasni oko 20 minuta, saopštili su sa željezničke stanice.

Saobraćaj se obavlja po  suvim kolovozima, uz umjerenu tokom dana pojačanu frekvenciju.. Vozačima se savjetuje da oprezno voze i poštuju pravila saobraćaja. Na mjestima izvodjenja radova obavezno je poštovanje postavljene signalizacije.

Pretežno sunčano i toplo. Na sjeveru, ujutru po kotlinama kratkotrajno magla, a poslijepodne slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 22 do 34 stepena.