Danas radovi na elektro mreži

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas do 18 sati ostati Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina i Okladi, dok će od 15 do 19 sati bez napajanja električnom energijom biti Dobro Brdo, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Voda iz grdskog vodovoda i dalje je neispravna za piće, pa je prije upotrebe treba prokuvati, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. Dodali su da za danas nema planiranih radova niti najavljenih isključenja.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 52 sugrađana, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

Saobraćaj se obavlja po  suvim   kolovozima i uz dobru vidljivost u većem dijelu zemlje. Iz AMSCG skreću pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 15 do 25 stepeni.