Danas uredno snabdijevanje vodom

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i dodali da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 57 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, i da se uredan saobraćaj očekuje i tokom dana,.

Pripadnici Službe zaštite o spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

U JUZNIM I CENTRALNIM PREDJELIMA SAOBRACA SE PO SUVIM KOLOVOZIMA UZ POJACAN PONEGDJE I OLUJNI VJETAR .  NA SJEVERU SLABIJE SNIJEZNE PADAVINE I MECAVA.NA DIONICAMA DUZ KLISURA I USJEKA SKRECEMO PAZNJU NA POJAVU SITNIJIH ODRONA. NEOPHODNO JE VOZNJU PRILAGODITI TRENUTNOM STANJU NA PUTU I POSTOVATI PRAVILA SAOBRACAJA.

Vjetrovito. U južnim i centralnim predjelima promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, a na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, ponegdje sa slabim snijegom i mećavom. Vjetar sjeverni i sjeveroistočni jak, na udare olujne ili orkanske jačine. Najviša dnevna temperatura vazduha -12 do 9 stepeni.