Warning: exif_read_data(): Unable to open file in /home/wwwradio/public_html/includes/application.php on line 263
Audi A8 (2018) - Radio Bijelo Bolje

Audi A8 (2018)

17 07 za audi01Audi je u Barseloni konačno otkrio novu generaciju svoje limuzine A8. Automobil pršti od luskuza i novih tehnologija, koji će u narednom periodu pronaći svoje mjesto i u drugim modelima ovog njemačkog brenda...

Audi je novi A8 označio kao budućnost luksuznog segmenta. Dizajn je evolucija prethodnika, ali u tehničkom smislu, nije ostao ni kamen na kamenu, što možemo reći i za enterijer i luksuz koji pruža.

17 07 za audi02

Jedna od unikatnih funkcija svakako je masaža nogu za putnike na zadnjim sedištima. Novi Audi A8 nudi najviši nivo luksuza, a masaža nogu samo je jedan od sistema koji doprinosi tome. Aktivacija ove funkcije realizuje se preko specijalnog displeja osetljivog na dodir između zadnjih sedišta.

17 07 za audi03

Novi A8 pojavio se pre zvanične premijere u filmu Spider-Man: Homecoming. Istina, nova A-osmica ovde je prekrivena specijalnom kamuflažom sa izgledom paukove mreže. Važan deo opreme biće razni sisteme asistencije za polu-automatsku vožnju. Auto će biti opremljen i sistemom za automatsko parkiranje na daljinsku komandu, a automobil će biti sposoban da samostalno vozi u saobraćajnim gužvama. Istina, ne znamo pod kojim uslovima, jer u pravnim dokumentima Bečke konvencije iz 1968. godine, stoji da svaki automobil mora imati svog vozača, koji direktno mora kontrolisati vozilo.

17 07 za audi04

desavanja u gradu novivisoka skola za komunikacije1