Najtvrdoglaviji vlasnici na svijetu: Nisu htjeli da prodaju kuću i dozvole gradnju autoputa(video)

Kada je počela masovna gradnja zgrada, mnogi vlasnici kuća odrekli su se svog doma u zamjenu za novac ili nekoliko stanova, ali ne i ovi ljudi.

U Kini su tri porodice odbile da se isele iz zgrade oko koje je planiran kružni tok. Na kraju su ostali da žive usred saobraćajne gužve i izgleda da im to ne smeta uopšte.

Jedan kafić u Francuskoj postao je poznat po tome što je vlasnik odbio da se iseli kada je započeta velika gradnja. Pošto je bio vlasnik objekta od sedamdesetih godina prošlog vijeka, gazda kafića nije htio da se pomjeri iako su njegove mušterije već odavno našle drugi kafić.

Kada je Rokefeler pravio svoju veliku zgradu, dva muškarca, vlasnika dvije kućice pored gradilišta, odbili su da prodaju svoje kuće za manje od 2,5 miliona dolara. Pošto Rokefelerovi nisu pristali na tu cijenu, kućice su ostale netaknute kada je zgrada izgrađena do kraja.

Kuća na sred puta u Kini ostaće upamćena po najtvrdoglavijim vlasnicima koji su odbili da se isele i prodaju kuću, čak i kada je cio njihv komšiluk pretvoren u autoput.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković