Razveli se jer imaju previše djece: Nijedan brak ovo ne može da preživi

Majka koja je očekivala još jednu bebu, a rodila petorke, tvrdi da je neminovno da se par pored svih obaveza udalji.

“Nemoguće je da partneri odgajaju osmoro djece i da ne zaborave na sebe u tom procesu”, tvrdi Kim Taci u svojoj ispovijesti na portalu Mamamia, u kojoj je pisala o tome kako je i zašto njena veza s Vejnom, ocem sedmoro njihove djece, zapala u krizu. Na kraju su se dogovorili da se rastanu.

U januaru 2016. Kim je postala majka petorki – dječaka Kita i četiri djevojčice Ali, Penelope, Tifani i Beatriks. Iz prethodne veze imala je sina Kurta (13) a u braku sa Vejnom ranije je dobila ćerku Avu (9) i Indijanu (7). Nakon što su se ona i suprug razveli, kaže kako je prethodno prolazila kroz teško razdoblje.

“Vejn i ja dijelili smo dom, ali izgubili smo se tokom godina, kroz suze i stres zbog podizanja toliko malih ljudi”, kaže Kim. Naime, oni su 2016. s velikim veseljem čekali još jednu bebu, kad ih je iznenadila vijest o tome da Kim nosi petorke i sve se promijenilo.

“Dinamika u kući jako se mijenja kad djeca dođu. Potrebno je mnogo više napora da se pronađete između svih obaveza”, napisala je Kim na Instagramu, nedjelju dana nakon što su se ona i suprug razdvojili.

“Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je jedno od najtežih razdoblja u mom životu. Morala sam da naučim da stavim svoju sreću na prvo mjesto, što je zaista bila teška lekcija”, otkrila je ova majka osmoro djece. Dodaje kako se s djecom u braku pojave poteškoće i teško je da se partneri ne izgube u tome. Ponekad je jedino rješenje to da se rastanu i odu svako u svom smjeru.”

“Da, žalosno je zatvoriti ovo poglavlje u našem životu, ali iskreno se radujem nepoznatom elementu moje budućnosti. Jer, stvarno sam se izgubila posljednjih nekoliko godina, nisam više znala gdje je moje mjesto u životu i nisam bila svjesna toga ko sam. Previše sam podlijegala pritisku da bih bila dobra majka, supruga i imala besprekoran dom”, priča Kim.

Dodaje kako je htjela da svi oko nje budu srećni, ali u njoj su nastajale pukotine i pomalo počele da izbijaju na vidjelo. To nije promijenilo odnos koji ona i Vejn imaju, kaže, jer i dalje će zajednički brinuti o porodici, budući da prema njemu i dalje osjeća samo ljubav i poštovanje.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković