Britanka ostavila dečka da bi se udala za ženu koju je upoznala na odmoru

Sandra Nuton je sa dečkom Piteom obilazila Egipat kada je upoznala Šeron Hadžis u koju se zaljubila na prvi pogled. Njih dvije su počele da se druže, a potom uplovile u vezu, a zatim i brak, prenosi Daily Mail.

Sandra ima 55 godina, a sa dečkom je u vezi skoro dvadeset godina. Prije nego je upoznala Šeron nikada nije osjećala privlačnost prema ženskom polu, pa ju je ovo otkriće šokiralo.

Šeron je istakla kako je oduvijek željela da bude nečiji “princ na bijelom konju”, i da je srećna što je upoznala Sandru.

“Ona je veliki šarmer, vodila me je na plažu i nosila moje torbe, bila je pravi gospodin”, kazala je Sandra dodavši kako je njen savršeni muškarac ustvari žena.

Njih dvije su se zbližile u odmaralištu, ali se ništa nije desilo do momenta kada se Sandra vratila u Britaniju kako bi otišla na operaciju. Pozvala je Šeron da je posjeti kako bi je pazila, a tada se između njih rodila prava ljubav. Sandra je ubrzo morala da saopšti momku sa kojim je bila 18 godina da voli Šenon, a potom se i preselila kod nje.

Budući da obje vole muziku Elvisa Prislija, to je ujedno bila i “tema” njihove svadbe.

Zbog nove ljubavi, Sandra više ne govori sa svoje troje djece od kojih nije dobila podršku, ali je u kontaktu sa unucima koji su maloljetni.

Sandra ne namjerava da se odrekle svoje ljubavi već uveliko planira odmor u Egiptu gdje će se prisjetiti upoznavanja i prvog susreta prije tri goodine.

Izvor: Cdm