Ramović: Uspio sam, jer sam čitavog života ulagao u ljude (video)

Bjelopoljska kompanija “PUT-GROSS” ove godine proslaviće tri decenije  uspješnog poslovanja, kada je od male trgovinske firme pod nazivom PP „Put“ osnovane 1991. godine, stasala u privrednog giganta, čija je osnovna djelatnost trgovina na veliko prehrambenom robom i robom široke potrošnje, trgovina na malo, uvoz i izvoz, zastupanje i posredovanje u prodaji.

Gostujući u emisiji “Biznis zona” Radija Bijelo Polje, vlasnik kompanije Hasan Ramović kaže, da privredni uspjeh i zavidne poslovne rezultate, te dobar imidž na tržištu, “PUT- GROSS” duguje  prije svega zaposlenima, koji čine njenu snagu, kao i njegovanju dobre i stalne komunikacije sa tržištem, poslovinim partnerima, potrošačima i lokalnom zajednicom.

“Ova kompanija danas upošljava preko 170 radnika, koji uz pomoć dobrog menadžmenta obezbjeđuju visok nivo kvaliteta usluga i ostvaruju partnerski odnos sa kupcima, te je zahvaljujući tome, za skoro tri decenije poslovanja, “Put-Gross” uspio da odgovori svim izazovima, prebrodi krizna vremena i odoli  jakoj konkurenciji.Bogati ste samo onoliko koliko dajete. Meni je mnogo ljepše i komotnije se osjećam kad nekome pomognem, uputim na dobar pravac, nego da glumim nekog kapitalistu, da stvaram novac”, poručuje   Ramović.

“PUT-GROSS” je društveno odgovorna kompanija, koja decenijama pomaže kulturu, umjetnike i pojedince u lokalnoj zajednici. Godinama je generalni sponzor Festivala tamburaških orkestara, a finansijski pomaže realizaciju i drugih projekata u oblasti kulture. Sve ovo je kompaniju “PUT-GROSS” opredijelilo za priznanje “Stvaratelji za stoljeća” dodijeljeno 2017.godine na Regionalnom samitu preduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrope, za promociju preduzetništva, a njenog vlasnika  za  priznanje “Naj- menadžer & naj-kompanija Jugoistočne i Srednje Evrope”, što je najviše priznanje u izboru nezavisne agencije Evropskog udruženja menadžera i časopisa “Euromenager za izvanredne menadžerske rezultate.

Repriza emisije “Biznis zona” biće emitovana na programu Radija Bijelo Polje od 20:15 časova

 

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

 

Autorka: Tanja Dangubić

Foto i video: Vladimir Jeliić

Tonska relaizacija: Zoran Rakočević

Audio obrada: Sanida Kajević

Tekst objavila: Sanida Kajević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE