Dio potrošača i danas bez struje

Zbog radova na revitalizaciji elektroenergetskih objekata bez struje će od osam 18 sati biti Kisjela Voda, Livadice, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići,Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Brzava i Mojstir. Struju od 08:30 do 15 sati neće imati Brestovik, od 09:30 do 15 sati Bliškovo, od 8 do 9  i od 17 do 18 sati Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena i Barice- Škola, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu planirana isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo je 68 sugrađana, a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Saobraćaj se obavlja po mokrim i klizavim kolovozima a vidljivost je mjestimično smanjena zbog niske oblačnosti.Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena uslovima na putu i poštovanje saobraćajne signalizacije. Intezitet saobraćaja je umjeren, saopštili sui z AMSCG.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Ponegdje se očekuje i slaba kiša.Tokom jutra na sjeveru moguća magla ili niska oblačnost.Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura vazduha od četiri do 16, najviša dnevna od 17 do 25 stepeni.