I danas radovi na elektro-mreži

Zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata, do 17:30 sati, bez napajanja električnom energijom će ostati:Dubrave, Kukulje, Livadice, Sela, Donja Orahovica, Gornja Orahovica, Kanje,Dobrinje, Mioče, Dobro Brdo, Rodijelja i Pećarska,obavještavaju iz CEDIS-a

 

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 56 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata nije rođena ni jedna beba.

 

Iz Auto moto saveza (AMSCG) obavještavaju da se u Crnoj Gori saobraća uglavnom po suvim putevima i uz dobru vidljivost. Duž klisura i usjeka, kako su naveli, ima sitnijih odrona, te savjetuju opreznu vožnju prilagođenu trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

 

U južnim i centralnim predjelima biće promjenljivo oblačno, uglavnom tokom noći ponegdje sa slabom kišom.Na sjeveru pretežno oblačno, mjestimično sa slabom kišom, a tokom noći u planinama i slabim snijegom.Vjetar slab do umjeren ponegdje i pojačan, sjevernih smjerova.Najviša dnevna temperatura vazduha od pet do 19 stepeni.