Mladi opravdali povjerenje, Jedinstvo Bemaks nastavilo pobjednički niz

Odbojkaši Jedinstvo Bemaksa savladali su večeras na svom terenu nikšićku Sutjesku, rezultatom 3:0 (25:18 25:19 28:26), u šestom kolu Prve odbojkaške lige.

Izabranici Darka Prebiračevića ubjedljivo su dobili prva dva seta, međutim, u poslednjem je iznenada došlo do preokreta. Nikšićka Sutjeska uspjela je da povede i na kraju dođe do dvije set lopte, koje nije uspjela da iskoristi, već je Bjelopoljcima ‘prepustila’ pobjedu.

Trener OK Jedinstvo Bemaks, Darko Prebiračević, čestitao je svojoj ekipi na trijumfu i posebno pohvalio mlade igrače koji su večeras na pravi način iskoristili pruženu priliku.

“Ako izuzmemo finiš trećeg seta, možemo reći das u upravo oni  odličnom igrom iznijeli cijelu utakmicu. To ne raduje samo nas u klubu, već i cijelu publiku, koja je večeras bila i uz naše mlade odbojkaše. Nadam se da će tokom godine momci imati još prilika da se kale i stiču iskustvo, jer su i oni naša velika nada”, podvukao je Prebiračević.

Odbojkaši Jedinstvo Bemaksa u srijedu će nastaviti takmičenje na evropskoj sceni. Naime, Bjelopoljci u srijedu, 6. decembra, dočekuju austrijsku Posojilnicu, u drugom kolu CEV kupa. Meč je na program od 18 časova, u SC “Nikoljac”, dok će revanš biti 14 dana kasnije u Beliburgu.

Autorka i foto: Sanja Čuović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE