Franca: Stvaramo moćan tim, želimo da trofeji ostanu u Bijelom Polju

Nikad uzbudljiviji prelazni rok, kada je u pitanju Jedinstvo iz Bijelog Polja, koje je u svoje redove dovelo četiri nova igrača. I to kakva!

Podsjetimo, bjelopoljci su doveli dizača Strahinju Kuburovića koji je igrao polusezonu u slovenačkom Salonitu. Novi igrač je i mladi korektor Kiril Kločko iz Ukrajine. U redove crnogorskog prvaka stigao je iskusni primač Nemanja Dukić iz Srbije, a najzvučnije ime koje dolazi u Bijelo Polje je aktuelni crnogorski reprezentativac Luka Šuljagić, koji dolazi iz francuskog Ajačija.

"Ulazimo u ovu polusezonu s mnogo optimizma, najviše iz razloga što smo doveli igrače na pozicijama na kojima smo željeli. Sada imamo dobar tim, moćan tim, sa igračima koji žele da se bore za trofeje i koji su pored drugih ponuda izabrali nas. Želimo da ove sezone da osvojimo Prvenstvo i Kup! Neće biti lako, ali ćemo stvoriti sve preduslove da se ekipa što bolje spremi i uigra za obaveze koje je očekuju u domaćim takmičenjima“, rekao je predsjednik Jedinstva.

Novi predsjednik OK JedinstvO, Sead Franca, nakon nešto više od mjesec dana od dolaska na funkciju osvrnuo se na svoj boravak u klubu.

"Kao što smo najavili, nova uprava na čijem sam čelu kontinuirano radi na unapređenju rada kluba u svim segmentima i sve stvari polako dolaze na svoje. Mi želimo da ovaj tim koji će biti kao nikada do sada kvalitetan, bude početak nove faze razvoja kluba. Jedini smo klub u državi koji ima prvoligaške ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji. U narednom periodu ćemo se posvetiti i podizanju kvaliteta ženske ekipe, čime ćemo i žensku selekciju podići u vrh crnogorske odbojke. Očekujem dosta od mlađih selekcija od kojih u budućnosti želimo da stvaramo ozbiljne igrače i igračice", zaključio je Franca.

Izvor:saopštenje OK JEDINSTVO