I dalje prokuvavati vodu

Voda iz gradskog  vodovoda još uvijek je blago zamućena, pa je prije uoptrebe  treba prokuvati, saopštili su iz Vodovoda “Bistrica”, dodajući da se voda redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki potpuno ispravna.

 Nijesu planirani radovi na elektro energetskim objektima u danima vikenda saopštili su iz CEDIS-a. 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražile  su 76 osoba, a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

 Saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima uz učestale odrone i na pojedinim dionicama uz zaostalu vodu na kolovozu. Otvoren je put Podgorica-Kolašin, a zbog odrona obustavljen je saobraćaj u mjestu Sokolovina na putnom pravcu Mojkovac- Đurđevića Tara. Put preko Mateševa za Podgoricu je obustavljen, a jednom trakom naizmjenično, zbog vode na kolovozu, saobraća se na putnom pravcu Kolašin-Mojkovac u mjestu Sjerogošte. Na putevima na kojima su radovi u toku neophodna je dodatna pažnja i poštovanje postavljene signalizacije.

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina. Više padavina krajem dana i tokom noći. Vjetar, mjestimično umjeren do jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 7 do 19 stepeni.