Odbojkaši Jedinstva lako do trijumfa

Odbojkaši Jedinstva ubjedljivo su danas pred svojima navijačima savladali ekipu Sutjeske 3:0 (25:12 25:17 25:13), u utakmici šestog kola Prve crnogorske lige.

Nakon prošlonedjeljnog poraza od Budve, odbojkaši Jedinstva vratili su se u formu, ispravili greške i današnjom pobjedom opravdali ulogu favorita.

Trener OK Jedinstvo, Darko Prebiračević, kazao je za Radio Bijelo Polje da je današnja pobjeda jako važna, kao i da je posebno ponosan na mlade igrače, koji su sjajno iskoristili pruženu šansu.

„Nakon poraza u prošlom kolu bilo nam je jako važno savladati danas Nikšićane. Prvi set smo brzo i lako dobili, jer je igrala ekipa koju uigravamo za važne utakmice, a u naredna dva seta dali smo šansu mladim igračima, koji su zaista svoju priliku iskoristili na pravi način, pružili jako lijepu partiju, sa dosta lijepih poena, blokova i odbrana“, kazao je Prebiračević.

Jako mlada ekipa iz Nikšića nije mogla danas parirati iskusnijoj ekipi Jedinstva, a kako je i kazao trener Miodrag Perošević, u Bijelo Polje su došli u nepotpunom sastavu, sa samo sedam igrača.

„Falili su nam ključni igrači da bi danas igralili kvalitetnije i bili bolji suparnci ekipi Jedinstva. Mi imamo juniorsko-kadetsku ekipu,kojom pokušavamo da oživimo odbojku u Nikšiću, tako da nam je cilj da naše odbojkaše učinimo što boljim i da napravimo igrače koji će se naći među najboljim crnogorskim odbojkašima“, kazao je Perošević.

OK JEDINSTVO: Andonov, Vukić, Ćinćur, Dizdarević, Popović, Kojović, L. Bulatović, B. Bulatović, Rudić, Strugar, Bugarin, Tomić, Radović, Medenica

OK SUTJESKA: Taušan, Rondović, Kardović, V. Stojanović, Perošević, Bojić, D. Stojanović

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE