Bez golova u Bijelom Polju

Fudbaleri Jedinstva odigrali su danas neriješeno (0:0) na svom terenu sa ekipom Otrnat Olympica, u utakmici 18. kola Druge crnogorske lige.

Iako su Ulcinjani bili favoriti u današnjem meču, fudbaleri bjelopoljskog Jedinstva pružili su dobar otpor i čak stvorili nekoliko polušansi, koje nažalost nijesu uspjeli da realizuju do kraja.

Trener FK Jedinstva, Slobodan Halilović, kazao je za Radio Bijelo Polje da je podjela bodova najrealniji ishod meča.

“Mislim da je rezultat realan, igrači su zaista dali svoj maksimum, jako profesionalno su pristpupili današnjem meču, jer smo znali da neće biti lako protiv ekipe koja je treća na tabeli. Žalim što neke prilike nijesmo bolje iskoristili i tako ugrozili protivnički tim, koji je danas izuzetno odigrao”, rekao je Halilović.

On je dodao da veliki problem predstavljaju i kartoni, kao i povrede, te da se nada da će rješenjem kadrovskih problema u nastavku sezone postići bolje rezultate.

Nakon 18. kola Jedinstvo je osmo na tabeli sa 22 bodova, dok je i dalje vodeća Mladost iz Lješkopolja sa 37.

FK JEDINSTVO: Joksimović, Gordić, Kriještorac (Perošević), Anđelić (Hajrović), Poljak, Merdović, D. Banda, H. Banda (Shoya), Keisuke, Idrizović, Šćepanović

FK OTRANT OLYMPIC: Mećikukić, Ramović, Seniković, R. Rudović, Škrelja, Alibegu, Z. Divanović, Dacić, M. Divanović, V. Rudović (Knežević), A. Rudović

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE