Odbojkaši Jedinstva poraženi večeras od Budve

Odbojkaši Jedinstva poraženi su večeras na svom terenu od ekipe Budve, rezultatom 3:0 (22:25, 23:25, 25:27) u derbiju petog kola Prve muške lige.

Bjelopoljci su od samog početka igrali dobro meč, čak su u nekim trenutcima bili na korak da dobiju set, i krajnji rezultat preokrenu u svoju korist, što im nije pošlo za rukom.

,,Čestitke ekipi Budve, zaslužena pobjeda večeras, igrali su borbeno. Ne mogu reći da sam nezadovoljan igrom svoje ekipe, međutim u nekim trenutcima kada smo trebali neke kontre da realizjemo nijesmo bili dovoljno lucidni da to uradimo. Mislim da imamo puno prostora da napredujemo, ali i obavezu da ispravimo puno grešaka koje ekipa koja se bori za sam vrh tabele - ne bi smjela da pravi, i nadam se da ćemo to ispraviti u narednim utakmicama", kazao je za Radio Bijelo Polje, trener odbojkaša Jedinstva, Darko Prebiračević.

Trener odbojkaškog kluba Budve, Vladimir Vasović, čestitao je svojim momcima na dobro odigranoj utakmici i pobjedi na kraju.

,,Rezultat u ovom momentu najmanje znači, početak je sezone i siguran sam da ćemo se još dosta puta susresti sa ekipom Jedinstva", ističe Vasović.

JEDINSTVO: Ivan Andonov, Vladan Vukić, Damir Banda, Nihad Dizdarević, Ljubomir Popović, Igor Kojović, Luka Bulatović, Balša Bulatović, Vladan Rudić, Bojan Strugar, Stefan Bugarin, Marko Tomić, Neđeljko Radović, Vuk Medenica.

BUDVA: Darko Angelovski, Jovan Delić, Dalibor Lečić, Nikola Radonić, Todor Kovačević, Shun Imamura, Ivan Zvicer, Dejan Jocić, Alen Didović,Ivan Andres Hurtado, Filip Jevtović, Miloš Milić.

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE