Karatisti Jedinstva uspješni na takmičenju u Budvi

Karatisti Jedinsta osvojili su 12 medalja na šestom karate Kupu ,,Oslobođenje Budve", koji je održan danas povodom dana te Opštine i 40 godina postojanja karate kluba Budva.

Devet karatista Jedinstva nastupilo je u kategorijama kate i borbe, osvojivši jednu zlatnu, pet srebrnih i šest bronzanih medalja.

Pojedinačno: Zlatna medalja - Zerina Ličina, srebrne u katama Adin ličina, Marko Šebek, Andrej Ristić. Bronzu su osvojili Sofi Rabrenović, Suša Aleksandar, Sara Pjevović, Matija Luković. 

Kako je za Radio Bijelo Polje kazao trener karate kluba ,,Jedinstvo" Dragutin Cicmil, u veoma jakoj konkurenciji takmičari su ostvarili zavidne rezultate.

,,Dosta solidan uspjeh naših takmičara, naravno uz podršku roditelja i Lokalne uprave. Organizacija turnira u Budvi u okviru kojeg je nastupilo 290 takmičara iz Crne Gore i regiona bila je veoma dobra", ističe Cicmil.

Ekipno medalje osvojili za godišta 2009/2010, dječaci u sastavu Petar Mrdović, Adin Ličina i Andrej Ristić. Djevojčice u sastavu: Sofi Rabrenović, Zerina Ličina i Sara Pjevović. 

Srebrne medalje u borbama osvojili su Andrej Ristić -30kg i Marko Šebek +45kg. 

Takmičenje je otvorila sekretarka Sekretarijata Opštine Budva, a učesnike i organizatore je pozdravio predsjednik karate saveza Crne Gore, Vladan Joković.

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Redakcija Radija Bijelo Polje

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE