Rukometaši Jedinstva upisali pobjedu protiv Budvanske rivijere

Rukometaši Jedinstva pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Budvanske rivijere, rezultatom 25:23, u petom kolu Prve muške lige. 

U teškoj i zahtjevnoj utakmici koja je odigrana u SC ,,Nikoljac", Bjelopoljci su uspjeli da sa dva boda razlike budu u prednosti, i ostvare pobjedu. 

,,Očekivali smo ovako tešku utakmicu, zaista kvalitetna ekipa Budve. Momci su dali sve od sebe, i ja sam oduševljen od početka do samog kraja. Vjerujem u ovu ekipu, ali vjeruju i oni u ono što radimo", kazao je za Radio Bijelo Polje, trener rukometnog kluba Jedinstvo, Marko Stojanović, dodajući da su večerašnjom pobjedom dodali još dva boda na tabeli.

Stojanović se zahvalio igračima, publici i svima koji su im pružali podršku.

,,Dobra utakmica, obje ekipe su pružile maksimum. Mi smo bili bolji u prvom poluvremenu, ekipa Jedinstva u drugom, nijanse su odlučivale. Nijesmo vježbali kada je u pitanju napad, ali uglavnom da je više ovako dobrih utakmica bilo bi dobro za crnogorski rukomet", kazao je za naš Radio, trener rukometnog kluba Budvanska rivijera, Brano Božović. 

JEDINSTVO: Zarija Lutovac, Filip Racković, Nenad Vojinović, Nikola Babović, Željko Femić, Nikola Marić, Nemanja Barac, Aleksa Medojević, Slobodan Zonjić, Bojan Varagić, Nikola Jelić, Mijomir Varagić, Stefan Čabarkapa, Aleksandar Đurđević, Mile Čuzović. 

BUDVANSKA RIVIJERA: Draško Knežević, Dražen Mandić, Boris Šćepanvić, Velimir Đonović, Nebojša Lakić, Marko Zeković, Marko Radoman, Nemanja Rađenović, Radivoje Đodić, Milovan Marković, Luka Novaković, Goran Vidović, Petar Erakoivć, Igor Katnić, Jakov Potparić, Nikola Dajković. 

Autorka: Eldina Bećirović 

Foto: Dalbor Rakočević 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE