Mladost Lješkopolje lako do tri boda

Fudbaleri Jedinstva poraženi su danas na svom terenu od ekipe Mladost Lješkopolja 0:2, u 15. kolu Druge crnogorske lige.

Ekipa Mladosti iz Lješkopolja povela je u 29. minutu, kada je sa bijele tačke bio precizan kapiten Luka Tiodorović. Gostujući tim riješio je pitanje pobjednika u 69. minutu, kada je Suzuki Keita udvostručio prednost i postavio konačan rezultat.

Loša završnica i pad koncentarcije Bjelopoljce su danas koštali pobjede, a kako je za Radio Bijelo Polje kazao šef stručnog štaba, Slobodan Halilović, ekipa Mladost Lješkopolja zasluženo je odnijela tri boda iz Bijelog Polja.

„Današnje izdanje moje ekipe zaista je bilo ispod nivoa i mogućnosti kojima raspolažemo. Moraćemo da uradimo temeljnu analizu i poklušamo da već u narednom meču ispravimo bar neke greške. Imamo dosta problema sa završnicom, što pokazuje i statistika, jer imamo veoma mali broj pogodaka. Nadam se da ovo neće biti sunovrat u našim nastojanjima da do kraje ove sezone osvojimo još neki bod i tako mirnije dočekamo proljećni dio sezone“, rekao je Halilović.

Kako je istakao, iako u ovom trenutku ne mogu pronaći rješenje, očekuje da tokom zimskog prelaznog roka dovedu nekoliko kvalitetnih igrača,  koji će na tim funkcijama zaista preporoditi ekipu.

FK Jedinstvo: Joksimović, Gordić, Kriještorac (Poljak), Nakahar, Madžgalj (Bošnjak), Banda D. (Perošević),  Hajrović, Banda H., Mizokami, Idrizović, Šćepanović

FK Mladost Lješkopolje 1970: Agović, Čelebić, Tiodorović (Tomašević), Dulović, Drešković, Vučićević, Seratlić (Suzuki), Jovanović, Radunović, Krstović, Muhović (Mujović)

U ostalim mečevima 15. kola Druga crnogorske lige postignuti su sledeći rezultati:

Kom - Berane 1:0

Đurković 49'

Arsenal - Jezero 2:1

Bigović 7', Vukčević 83' - Mučalica 35'

Otrant Olimpik - Igalo 1:0

Knežević 90'

Dečić - Bokelj 1:0

Padović 76'(p)

Autorka i foto: Sanja Čujović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JEPREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE