,,Srcem za Jedinstvo“ – počela akcija prikupljanja donacija za klub (video)

Uprava FK “Jedinstvo” pokrenula je danas akciju prikupljanja donacija za ovaj bjelopoljski klub, koji je već duže vrijeme u teškoj finansijskoj situaciji.

Veliki broj fudbalera, ali i članova uprave bjelopoljkog kluba, okupio se danas na gradskom trgu kako bi još jednom pozvali sve ljubitelje sporta da pomognu mladim i talentovanim sportistima našeg grada.

“Želimo da pružimo šansu svim građanima Bijelog Polja, privrednicima, ljubiteljima fudbala i svim našim navijačima da nam pomognu  da sakupimo sredstva koja nam nedostaju u budžetu, kako bi ovu polusezonu što uspješnije završili”, kazao je predsjednik FK “Jedinstvo”, Nermin Bećirović.

Kako je istakao, dugovanja prema igračima i trenerima “natjerala” su ih da pokrenu kampanju ,,Srcem za Jedinstvo“.

“Naš budžet za ovu godinu je 135 hiljada eura, od toga se 20 % uplaćuje za stara dugovanja, tako da ono što nam ostaje nije dovoljno da bi ispunili sve naše obaveze”, dodao je Bećirović.

Ono čime se posebno u klubu Jedinstvo diče i ponose jeste činjenica da u ovom klubu igraju djeca i momci iz Bijelog Polja.

“ I zbog toga mislim da svi treba da se pridruže ovoj akciji, jer naš klub zaslužuje podršku i nadam se da ta pomoć neće izostati”, nagalsio je predjsednik kluba.

Na gradskom trgu postavljen je i štand za prodaju sezonskih karata po cijeni od 15 eura, dijele se i flajeri na kojima je istaknut broj žiro računa kluba, a polovinom novembra u okviru kampanje ,,Srcem za Jedinstvo“ biće organizovano i donatorsko veče u restoranu ,,Franca“, pa iz uprave kluba pozivaju sve sugrađane i privrednike da se pridruže akciji, kako bi što prije sakupili neophodna sredstva.

Podsjetimo, fudbaleri Jedinstva u 15. kolu Druge crnogorske lige dočekuju drugoplasiranu ekipu Mladost Lješkopolja. Meč je na program sjutra od 13 sati 30 minuta, na gradskom stadionu u Nikoljcu.

Autorka, foto i video: Sanja Čujović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE