Unikaha u "Topolici", Barani najavljuju spektakl

Košarkaši Mornara igraće večeras u Baru sa Unikahom iz Malage utakmicu trećeg kola D grupe Eurokupa. Unikaha je do sada najpoznatiji rival Mornara i, uz Uniks, najkvalitetnija ekipa u D grupi Eurokupa, jedan od kandidata za osvajanje trofeja.

Trener Mornara Mihailo Pavićević poziva barsku publiku da dođe u dvoranu i vidi jedan izuzetan tim.

"Pozivam barske ljubitelje košarke da pozdrave jedan sjajan tim. Kad će ako ne sada ispuniti dvoranu. Gledao sam Unikahu u duelu sa Gran Kanarijom i uvjerio se još jednom koliko je to moćan tim koji je izvojevao laku pobjedu protiv ovogodišnjeg evroligaša. Španci su apsolutni favoriti protiv nas. Nastojaćemo da pružimo najviše što možemo. Ako nam krene može to da bude vrlo zanimljiva utakmica. Istina, sve zavisi od našeg rivala, jer pitanje je koliko će nam dozvoliti da se razmahnemo. Ali, budite sigurni da ćemo iskoristiti i najmanju šansu da utakmica postane i rezultatski zanimljiva", rekao je šef stručnog štaba Mornara.

Pavićević ističe da Mornar nije onaj isti tim koji je na početku sezone igrao u Ljubljani i sa Uniksom u Baru.

"Od tada su prošle dvije nedjelje, a nama svaki dan, svaki trening zlata vrijede. Žarko Paspalj nas je gledao protiv Olimpije i sada s Partizanom i kaže da nije mogao da vjeruje da je to ista ekipa. U svakom slučaju, dvije prethodne pobjede ohrabruju i mnogo nam znače na psihološkom planu, odnosno na dobijanju tako neophodnog samopouzdanja", zaključio je Pavićević.

 

Izvor: rtcg