ČELENDŽ KUP: Rukometaši Jedinstva gostuju u Litvaniji

Rukometaši Jedinstva od petog do osmog oktobra gostuju u drugom kolu Čelendž Kupa u Litvaniji, kao jedini predstavnik Crne Gore.

Sportski direktor Željko Rmandić, kazao je za Radio Bijelo Polje da je učešće u okviru Evropskog takmičenja veliki uspjeh, i da će, kako ističe, pokušati da pruže što bolju partiju u Litvaniji.

Rmandić je podsjetio da su utakmice Jedinstva u Litvaniji na programu šestog i sedmog oktobrta, dvomeč sa ekipom iz Litvanije-Kauno Auzolasom KTC iz Kaunasa, a bolji iz dvomeča igraće sa ekipom iz Praga.

 Rukometaši Jedinstva savladali ekipu Partizana 

U zaostaloj utakmici prvog kola Prve crnogorske rukometne lige, Jedinstvo je juče u Tivtu savladalo ekipu Partizana, rezultatom 33:29.

Tokom cijele utakmice rukometaši Jedinstva vodili su rezultatom, a kako je istakao Rmandić, pobjeda ni u jednom trenutku nije dovedena u pitanje.

,,Od desetog minuta igrali smo u oslabljenom sastavu zbog povrede dva igrača, ali smo ipak uspjeli da postignemo dobar rezultat“, istakao je Rmandić.

Najefikasniji u sastavu Jedinstva bili su Nikola Babović sa sedam, dok su Milun Danić i Nemanja Barać postigli po šest golova.

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: RK Jedinstvo; Arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE