Odbojkaši Jedinstva počeli pripreme za predstojeću sezonu

Odbojkaši Jedinstvo Bemax-a, zvanično su danas na gradskom stadionu počeli pripreme za predstojeću sezonu.

Kako su saopštili iz kluba, predstojeća sezona pred kojom su brojni zadaci i izazovi mora biti potvrda dosadašnjih ostvarenih rezultata, i osvajanja duple krune.

Trener odbojkaša Jedinstva Mladen Miladinović, kazao je za Radio Bijelo Polje da će bazičan dio priprema biti obavljen na gradskom stadionu, a nakon toga, kako ističe, igraće kombinovano i u sportskoj dvorani.

,,Predstojeća sezona biće izazovnija od prethodne. Tokom prošle uzeli smo duplu krunu, tako da ova ekipa ima dobar domaći zadatak da sačuva osvojeno. Ove godine odbojkaška scena u državi bogatija je za ekipu Budve, koji se vraćaju poslije jednogodišnje pauze, i vjerujem da imaju u planu da naprave ozbiljnu ekipu. Mi ćemo dati sve od sebe da ponovimo rezultat od prošle godine”, ističe Miladinović.

Kako su naveli, utakmice će početi u drugom dijelu oktobra.

Kapiten odbojkaškog kluba Jedinstvo, Vladan Rudić, uvjeren je da će se pojačanja dobro uklopiti u tim, i da će svi zajedno ostvariti ciljeve.

,,Idemo na tri fronta, igramo Kup naše Lige, CEV kup i Evropu, i nadam se da ćemo i ove sezone odbraniti neki od torfeja. Sada razmišljamo o pripremama kako bi se što bolje spremili za sve predstojeće obaveze”, jasan je Rudić.

Sastav ekipe:

Vladan Rudić

Balša Bulatović

Luka Bulatović

Vladan Vukić

Marko Tomić

Matija Ćincur

Ljubomir Popović

Stefan Bugarin

Igor Kojović

Danilo Konatar,

Damir Banda

Vuk Medenica

Neđeljko Radović.

Trener: Darko Prebiračević

Mladen Miladinović.

Autorka i foto: Eldina Bećirović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE