Ekipa Mesopromet Franca odbranila titulu

Nakon 20 dana nadmetanja u malom fudbalu na ovogodišnjim radničkim sportskim igrama, ekipa Mesopromet Franca osvojila je trofej najboljih, drugu godinu zaredom.

Ekipa Mesopromet Franca je u finalu nakon 1:1 u regularnom toku, svaladali su ekipu Bravere boljim izvođenjem penala 3:2. 

"Konkurencija je bila jaka, ali smo timskim duhom koji vlada u ekipi uspjeli da ponovimo prošlogodišnji uspjeh", kazao je za Radio Bijelo Polje Edis Pajo Čindrak, igrač pobjedničke ekipe.

Osvajača trećeg mjesta takođe su odlučili penali. Opština je sa Mikromontom-namještaj Ideal, igrala neriješeno u regularnom dijelu 3:3.

Penalima 2:1 Opština je osvojila treće mjesto.

Ovo takmičenja tradicionalno plijeni najveću pažnju građana Bijelog Polja i okuplja ljubitelje raznih sportskih disciplina.

Pored malog fudbala igrao se basket u igri tri na tri, stoni tenis, nekoliko atletskih disciplina, šah, i atraktivna igra u nadvlačenju konopa.

Direktor JU Centar za sport i rekreaciju Damjan Knežević zajedno sa Milošem Marićem, predsjednikom UO Centra, i Žarkom Šebekom, predstavnikom Opštine, najuspješnijima je uručio pehare i diplome.