Mini fudbal: Ekipa ,,Pruška – Restoran Centar“ osvojila Betis Biznis ligu

Fudbaleri ekipe ,,Pruška - Restoran Centar“, osvojili su prvo mjesto na takmičenju u mini fudbalu, koje od septembra prošle godine organizuje Betis Biznis liga.

Odlučujuća utakmica u finalu bila je sa ekipom Cop-Co pekara 6, koju su pobjednici savladali rezultatom 5:3, i time upisali pobjedu.

U konkurenciji od 17 ekipa, fudbalerima Pruške pripala je i nagrada za najboljeg igrača turnira koja je uručena  Admiru Mekiću, kao i za najboljeg strijelca – Kemal Alić.

Kemal Alić, kazao je za Radio Bijelo Polje je kazao da  je pobjeda motivacija i korak dalje ka predstojećim uspjesima.

,,Već dugi niz godina osvajamo brojne pehare i nagrade, i spremni smo uvijek da se takmičimo van granica Bijelog Polja, i države. Vjerujem  da ćemo i u narednom periodu naporno trenirati i na predstojećim takmičenjima opravdati postignuti uspjeh“, ističe Alić.

Kapiten ekipe ,,Pruška – Restoran Centar“, Admir Mekić, kazao je da je nagrada za najboljeg igrača zapravo zasluga cijele ekipe.

Pored pomenutog takmičenja, ova ekipa je i tokom prošle godine osvojila Ljetnju ligu Brodarevo, kao i finale gradskog turnira, a sada za njih predstoje takmičenja u Podgorici za prvaka Crne Gore, a zatim u Sloveniji u okviru Lige šampiona, oba takmičenja u mini fudbalu.

Turnir u mini fudbalu organizovan je od strane Betis Biznis lige, pod pokroviteljstvom Fudbalskog saveza Crne Gore.

Autorka i foto: Eldina Idrizović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE