Predstavljeno novo rukovodstvo FK ,,Jedinstvo”

11 8 stabNovo rukovodstvo Fudbalskog kluba ,,Jedinstvo”, predstavljeno je večeras na konferenciji, u galeriji Centra za kulturu.

Predsjednik FK ,,Jedinstvo”, Nermin Bećirović, izabran je na tu funkciju 27. jula ove godine, dok je funkciju sekretara nastavio da obavlja Dejan Femić.

11 8 fk jedinstvo1

Ciljevi nove Uprave FK ,,Jedinstvo” jesu konsolidacija finansija za normalno funkcionisanje kluba, stavljanje u funkciju prostorija ovog kluba, poboljšanje sistema za navodnjavanje gradskog stadiona, kao o formiranje svih mlađih kategorija i selekcija FK ,,Jedinstvo”, i osnivanje ženske selekcije. Kao jedan od prioritetnih ciljeva jeste izgradnja pomoćnog fudbalskog terena.

,,Cilj nam je da ove godine zadržimo drugoligaški status, a narednih sezona da pokušamo da sa uigranom ekipom budemo pri vrhu takmičenja u drugoj ligi, sa realnim ambicijama za ulazak u Prvu crnogorsku ligu, i da proslavu 100 godina postojanja kluba dočekamo kao stabilan prvoligaš”, kazao je predsjednik FK ,,Jedinstvo”, Nermin Bećirović.

11 8 becko

Bećirović je naglasio da žele pružiti šansu mladim talentovanim momcima iz Bijelog Polja, i da kroz rad sa mlađim kategorijama stvaraju bazu domaćih igrača, koji će činiti okosnicu novih selekcija.

Za članove Upravnog odbora kluba, izabrani su Almir Džogović, Ismar Ćorović, Adnan Džafić, Arsenije Kljajević, Mensur Hajdarpašić, i Josif Božović.

Konferenciji su prisustvovali i članovi stručnog štaba, treneri seniora prof. Enes Kasumović A licenca, Dušan Čarapić A licenca i Sava Kovačević PRO licenca.

Sportski direktor kluba, Sava Kovačević, kazao je da ga raduje što su u novoj Upravi mladi ljudi, puni energije i novih ideja, i kako je istakao, da je siguran da će rukovodstvo biti uspješno, kao i saradnja.

,,Nadam se da smo formirali dostojnu ekipu koja će ispuniti planirane ciljeve, a to je ostanak u drugoj ligi, što mislim da bez problema možemo ostvariti. Nadam se da ćemo na svim nivoima biti uspješni”, zaključio je Kovačević.

11 8 fk sava

Profesor Enes Kasumović, trener A licence seniora, kazao je da sa željom i entuzijazmom čekaju nove izazove koji su pred klubom.

11 8 eso

Omladinski tim povjeren je Seadu Babači A licenca, Denisu Fetahoviću i Zoranu Basegiću, a tim kadeta Vladmiru Rakonjcu.

Ispred omladinske ekipe FK ,,Jedinstvo”, porisutnima se obratio trener Sead Babača, koji je novoj Upravi poželio srdačnu dobrodošlicu, i puno sreće koja će, kako je istakao, svima biti potrebna.

11 8 babaca

Igračima FK ,,Jedinstvo”, u velikoj sali Centra za kulturum prikazan je i motivacioni film za fudbalere, koji će biti početak novih uspjeha.

11 8 fk publika

Iz Uprave kluba su poručili da će ostaviti srce na terenu, a i van njega, kako bi ostvarili rezultate kojima će se svi u našem gradu ponositi.

Autorka i foto: Eldina Idrizović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MOLIMO VAS DA U SLUČAJU PREUZIMANJA SADRŽAJA NAVEDETE RADIO BIJELO POLJE KAO IZVOR