Fudbalski savez čestitao titulu Nikšićanima

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i generalni sekretar Momir Đurđevac uputili su čestitku Fudbalskom kubu Sutjeska povodom osvajanja šampionske titule u Telekom 1. CFL

Predsjednik i generalni sekratar FSCG u čestitci navode:

“Poštovani predsjedniče, uvaženi igrači, članovi stručnog štaba, navijači,

Fudbalski klub Sutjeska osvajač je šampionske titule u Telekom 1. CFL za sezonu 2017/2018!

Šest kola prije kraja šampionata bodovna razlika koju je Sutjeska ostvarila nedostižna je najbližim pratiocima i tim povodom želimo da Vam uputimo najiskrenije čestitke na osvajanju treće titule šampiona Crne Gore u istoriji kluba.

Uvjereni smo da titula koju su vaši igrači osvojili na terenu dolazi kao proizvod posvećenog rada svih struktura u klubu – rukovodstva, zaposlenog osoblja u klubu, stručnog štaba i igrača. Sigurni smo da će naslov najboljeg biti stimulans svima u klubu i da će posvećenost radu i obavezama biti na još većem nivou u godinama koje dolaze.

Takođe, čestitke idu i na račun navijača i simpatizera FK „Sutjeska“ koji su na pravi način pružali podršku igračima tokom 30 kola odigranih ove sezone.

Tokom predstojećeg ljeta Sutjesku očekuju novi evropski izazovi, najmanje četiri utakmice u UEFA klupskim takmičenjima tokom kojih ćete, uvjereni smo u to, na najbolji mogući način reprezentovati crnogorski fudbal.“

Novi šampion Crne Gore tokom ljeta nastupiće u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona – Sutjeska kvalifikacije za elitno evropsko takmičenje počinje od drugog kola. U slučaju eliminacije u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Nikšićani će nastaviti takmičenje u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope.

 

Izvor:cdm.me