Warning: exif_read_data(): Unable to open file in /home/wwwradio/public_html/includes/application.php on line 263
Mulić ostvario najbolji rezultat crnogorskog biciklizma u seniorskoj kategoriji - Radio Bijelo Bolje

Mulić ostvario najbolji rezultat crnogorskog biciklizma u seniorskoj kategoriji

17 07 mulic demirNajbolji crnogorski biciklista, Bjelopoljac Demir Mulić, pobjednik je međunarodne UCI C3 trke u Pljevljima i petoplasirani senior na šampionatu Balkana u Grčkoj, što predstavlja najveći uspjeh crnogorskog biciklizma u poslednje dvije takmičarske sezone.

Član biciklističkog kluba "MFR -Tempo", Demir Mulić, poslije dugo vremena uspio je da zauzme najveći stepenik podijuma na UCI trci i time Crnoj Gori donese zlatnu medalju i najveći broj UCI bodova C3 kategorije.

Na balkanskom prvenstvu u "feed zoni" ostvario je do sada najbolji rezultat crnogorskog biciklizma u kategoriji senior i plasirao se kao peti, dok je na UCI C2 trci bio deseti i upisao sebi nove UCI bodove.

17 07 mulic 2

“Nakon ranog starta sezone i takmičenja koju su počela još u februaru, stigao je pozitivan rezultat na koji sam ponosan. Najprije pobjeda na UCI C3 trci u Pljevljima, koju sam potajno priželjkivao, a nakon toga top 10 na UCI C2 trci u Nafpaktosu i peto mjesto na Balkanu. Jako sam zadovoljan učinjenim, posebno što sam uspio da uvidim u čemu griješim i da na tome poradim u daljem periodu. Predstavio sam svoj Grad i Zemlju na najbolji mogući način. Posebno mi je drago što sam sa šampionom Srbije jedini sa naših prostora uspio da zavšim paklenu trku šampionata Balkana”, kazao je najbolji crnogorski biciklista, Demir Mulić.

Kako je najavio, u predstojećem periodu ću nastupiti na par maratona i XCO trka, kako bi se što bolje pripremio za Državna prvenstva u XCO, XCE i disciplini druma.

17 07 mulic 1

“Posebno se radujem što u Biciklističkom Savezu Crne Gore stvari idu na bolje i što ćemo u skorijem roku imati Savez kakav svim biciklistima u Crnoj Gori dolikuje”, istakao je Mulić.

Izvor:saopštenje MFR - Tempo cycling team

desavanja u gradu novivisoka skola za komunikacije1