Predsjednik Smolović organizovao prijem za vicešampiona Evrope i njegov bokserski tim

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, zajedno sa direktorom Centra za sport i rekreaciju Markom Maslovarićem, organizovao je prijem za delegaciju Bokserskog kluba Bijelo Polje na čelu sa vicešampionom Evrope u boksu za mlade, Đorđem Smolovićem.

ĐorĐe je proteklog vikenda na evropskom šampionatu za mlade, koji je održan u Budvi, osvojio srebrnu medalju i time nastavio uspješan niz rezultata koje postižu bjelopoljski bokseri.

Predsjednik je rekao da je osvojeno drugo mjesto u Evropi izuzetan rezultat za mladog boksera i njegov matični klub, ali i za čitavo Bijelo Polje koje je veoma ponosno na uspjehe koje ostvaruju članovi BK Bijelo Polje i na najbolji način predstavljaju naš grad. On je istakao da Opština pomaže sve sportske kolektive u Bijelom Polju, posebno one individualne.

"Namjera nam je da stvorimo dobre  uslove za treninge za svu djecu. Važno je da napomenem da je broj djece koja se bave boksom sve veći. Članovima i rukovodstvu bokserskog kluba želim da ovi rezultati budu podsticaj da nastave sa dobrim radom, dok je na nama kao iz lokalne samouprave da im omogućimo još bolje uslove" ,poručio je Smolović.

Na prijemu u Opštini bili su trener Mugoša Kovačević, direktor Mikaš Stanić, Luka Gačević i Mirko Šarčević, kojem je predsjednik čestitao zlatnu medalju na nedavno održanom međunarodnom juniorskom turniru u Zagrebu.

“Raduje me što ste svi danas ovdje i želim da iskažem poštovanje za vaš rad i rezultate koje ostvarujete. Vjerujem da ćete nastaviti da na najbolji način predstavljate naš grad i državu”, zaključio je Smolović.

Direktor Centra za sport i rekreaciju Marko Maslovarić se pridružio čestitkama i najavio podršku ove ustanove bokserskom klubu, kao i premiju za vicešampiona Evrope Đorđa Smolovića.

Izvor:bijelopolje.co.me