Odbojkaši Jedinstvo Bemax-a odbranili titulu prvaka

Odbojkaši Jedinstvo Bemaxa, savladali su na svom terenu ekipu Budućnost Capital Plaze, rezultatom 3:0 (25:12, 25:13 i 25:13), i pobjedom ponovo odbranili titulu prvaka Crne Gore.

Sjajnom igrom, u trećem meču finala plej-ofa, Bjelopoljci su od samog početka utakmice vodili rezultatom, daleko ispred Budućnosti.

,,Za kraj ubjedljiva pobjeda, ako smo prošle godine imali sezonu za istoriju, onda sigurno ove imamo još bolju. Bila mi je čast i privilegija da budem zajedno sa ovim momcima, stručnim štabom, i nadam se da ćemo uspjeti da zadržimo taj kontinuitet u budućnosti. Želim da se zahvalim bjelopoljskoj publici, još jednom su bili uz nas, a mi ćemo se uvijek truditi da ih obradujemo kao danas. Puno sreće želim i odbojkašima Budućnosti, jer oni to zaslužuju”, kazao je za Radio Bijelo Polje, trener OK Jedinstvo Bemax, Darko Prebiračević, dodajući da su odbojkaši Budućnosti odlična ekipa, ali u finalnoj seriji nijesu pokazali sav svoj kvalitet.

Odbojkaši Jedinstva osvojili su Kup Crne Gore, na samom prvenstvu odigravši 22 utakmice bez poraza, dokazuje da su ostavili srce na teerenu.

Kapiten OK Jedinstvo Bemax, Vladan Rudić, kazao je za Radio Bijelo Polje da su utisci izvanredni, ali da današnja utakmica nije bila teška, niti zahtjevna.

,,Žao mi je što ekipa Budućnosti nije pokazala formu kao tokom sezone, jer bi i publici bilo zanimljivije. Mi smo kontrolisali meč od samog starta, nijesmo se opuštali ni u jednom trenutku. Hvala publici na iskrenoj podršci, i nadam se da smo ispunili njihova očerkivanja”, zaključio je Rudić.

Zlatne medalje pobjedniku Prvenstva Crne Gore 2017/18, kao i pehar kapitenu Rudiću uručio je predsjednik Odbojkaškog Saveza Crne Gore, Cvetko Pajković.

,,Htio bih da uputim javno izvinjenje svima koji su vjerovali u nas, smatrajući da poslije prve i druge utakmice možemo preokrenuti rezultat, ali nažalost, ovo što smo prikazali u Bijelom Polju nije ličilo na nas. Ekipa Jedinstva zasluženo je došla do osvajanja duple krune, i ja im na tome čestitam”, kazao je trener OK Budućnost Capital Plaze, Balša Radunović.

Srebrne medalje drugoplasiranoj ekipi Budućnost Capital Plaze uručio je generalni sekretar OSCG Ivan Bošković.

Jedinstvo Bemax: Kuburović, Vukić, Delić, Dizdarević, Popović, Kojović, Pavićević, Bulatović, Rudić, Bulatović L., Bugarin, Đuretić, Tomić, Mađunkov. Trener: Darko Prebiračević.

Budućnost Capital Plaza: Dubak, Ćuk, Vlahović, Peruničić, Radović, Šćepanović, Zvicer, Hadžisalihović, Bošković, Vlahović I., Jelić, Jovović, Radović B., Pavićević. Trener: Balša Radulović.

Autorka i foto: Eldina Idrizović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE