Sjajni Mrdak doveo Jedinstvo do pobjede

Fudbaleri Jedinstva savladali su danas na svom terenu ekipu Lovćena, rezultatom 2:0, u 23. kolu Druge crnogorske lige.

Bjelopoljci su danas ubjedljivo slavili pred svojim navijačima. Već u 10. minutu igre poveli su golom sjajnog Milivoja Mrdaka, koji je mrežu protivnika pogodio i u 40. minutu i tako postavio konačni rezultat.

Nakon poraza od Otranta, fudbaleri Jedinstva vratili su se u igru i pokazali da mogu biti ozbiljan protivnik čak i Lovćenu, koji je četvrti na tabeli.

„Danas smo igrali protiv najbolje ekipe u ligi, koja ima najveću tradiciju u Crnoj Gori. Čestitam mojim momcima na borbenošću i zalganju, svi su igrali kao jedan i to nas je dovelo do pobjede“, kazao je trener FK Jedinstva, Enes Kasumović.

Već u srijedu bjelopoljski tim čeka teška utakmica protiv Mladost Lješkopolja.

„Mladost Lješkopolje je najorganizovanija ekipa i sigurno da neće biti lako ponoviti uspjeh, ali ćemo dati sve od sebe da izvučemo najpovoljniji rezultat“, istakao je Kasumović.

FK Jedinstvo: Joksimović, Gordić, Mrdak (od 86. Bošnjak), Nikolić, Banda (od 77. Poljak), Keisuke, Muzurović, Vukadinović, Idrizović (od 66. Drašković), Baošić,

FK Lovćen: Perović, Radunović, Bracanović (od 46. Draganić), Tatar, Draganić, Bujiša (od 46. Đurović), Marković, Stevović, Talović, Marković, Latković (od 75. Adžić)

Autorka i foto: Sanja Čujović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO J EPREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE