Prebiračević: Vjerujem da ćemo pobjedom startovati finalnu seriju Play off-a

Aktuelni prvak Crne Gore, OK Jedinstvo Bemax u subotu u finalnoj seriji Play off-a Prve lige dočekuje Budućnost Capital Plazu.

Osvajanjem trofeja Kupa Crne Gore i plasmanom u finale Play off-a  bjelopoljski tim ispunio je jedan od ciljeva, a sjutra će pokušati da odbrane još jedan trofej.

“Tokom cijele sezone važili smo za favorita, postigli smo veliki uspjeh, tako da ovu finalnu seriju dočekujemo dosta relaksirano. Ipak, ne zadovoljavamo se time što smo pokazali prošle i tokom ove godine, zato želimo da i ovu sezonu završimo sa duplom krunom. Mojoj ekipi nikada ne nedostaje motivacije i uvjek je srce tu i za ekipu i za klub, a tako će sigurno biti i sjutra”, kazao je danas trener OK Jedinstvo Bemax, Drako Prebiračević, na konferenciji za novinare.

Sezona za bjelopoljske odbojkaše dugo je trajala, igrali su dosta utakmica i u Evropi, što je dovelo do umora igrača, a ima i par povrijeđenih.

“Ali ta želja i volja koju ekipa ima će prelomiti na našu stranu. Uz podršku publike koja, siguran sam neće izostati ni ovoga puta, vjerujem da ćemo pobjedom startovati ovu finalnu seriju”, istakao je trener Jedinstva Bemax, Darko Prebiračević.

Tehničar Strahinja Kuburović  vjeruje u svoju ekipu, iako je svjestan da ih sjutra očekuje težak meč.

“Ekipa Budućnost Capital Plaze ja jako kvalitetna, ona je i budućnost crnogorske odbojke, tako da će sjutra doći sigurno maksimalno motivisani. Zato nam kao nikada treba podrška publike, kako bi dobro i pozitivno ušli u utakmicu. Siguran sam da će sjutra svih sedam momaka koji izađu na teren dati svoj maksimum i učiniti sve da pobijedimo”, rekao je Kuburović.

Meč je na program sjutra od 18 sati u  SC “Nikoljac”,  a finalna serija Play off-a igra se u 3 dobijene utakmice.

 

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Drako Braič i Vladimir Jelić

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE