Odbojkaši Jedinstva poraženi od Mediterana

Odbojkaši Jedinstva poraženi su večeras u gostima od ekipe Mediterana, rezultatom 0:3 (20:25; 14:25; 20:25), u utakmici 13. kola lige Crne Gore.

Trener odbojkaša Jedinstva, Darko Prebiračević, za Radio Bijelo Polje je kazao da su njegovi izabranici dobro otvorili meč.

,,Večeras smo samo na momente igrali na nivou koji je neophodan da bi napravili veću štetu ekipi protivnika, koja je bila pojačana igranjem Miloša Nikića“, istakao je trener.

Uprkos tome što su imali prednost do sredine meča, Prebiračević kaže da nijesu uspjeli rezultat riješiti u svoju korist.

,,Sa nekoliko grešaka sebe smo uveli u kontra ritam, što do kraja utakmice nijesmo uspjeli da popravimo. U nekoliko navrata smo pokušali da se vratimo ali je Mediteran zahvaljujući iskustvu i kvalitetu Nikića izazio iz tih situacija i na kraju trijumfovao“, pojasnio je trener odbojkaša Jedinstva, Darko Prebiračević.

Najefikasniji u timu Jedinstva bio je Luka Bulatović sa 12 poena, Veselin Šćekić osvojio je 8, dok je Milan Raičević upisao 7 poena.

U pobjedničkom timu najefikasiji su bili Miro Miljanić sa 19 poena, Miloš Nikić 13, dok je Rastko Milenković upisao 7 poena.

 

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.