Karatisti Jedinstva osvojili 12 medalja na turniru “Pljevlja Open 2018”

Karatisti kluba “Jedinstvo” osvojili su 12 medalja na 14. Internacionalnom karate turniru “Pljevlja Open 2018”, koji je u subotu održan u sportskom centru „Ada“, u Pljevljima.

Uprkos jakoj konkurenciji sjajni Marko Šebek i Anes Čoković uspjeli su da se istaknu i u borbama osvoje zlatne medalje, a do zlatnog odličja uspio je da dođe i  Halid Hodžić, koji je bio odličan u katama.  

Pojedinačno u katama su se i istakli Zerina Ličina i Marko Šebek koji su osvojili srebrne medalje, dok su bronzane pipale Amini Skoko, Anesu Čoković i Petru Mrdoviću.

Bjelopoljci su bili odlični i u ekipnim kata timova, pa su srebrne medalje u kadetskoj kategoriji osvojili Bogdan Drljević, Selma Pjevović i Milena Piper, dok su u konkurenciji nade srebro osvojili Anes Čoković, Marko Šebek i Halid Hodžić.

U kategoriji 2009/10 godište do bronzane medalje ekipno su došle Asja Mulalić, Zerina Ličina i Sara Pjevović, a bronze su dobili Adin Ličina, Petar Mrdović, Andrej Ristić i Matija Luković.

Trener bjelopoljskog kluba “Jedinstvo”, Dragutin Cicimil, kazao je za Radio Bijelo Polje da je ponosan na mlade karatiste, koji su još jednom postigli sjajne rezultate.

“Ovo je bio pripremni turnir za predstojeće Državno prvenstvo, koje će se u subotu održati u Podgorici. Zaista sam zadovoljan učinkom, mada smo zbog nekorektnog suđenja uskraćeni za par medalja”, rekao je Cicmil, dodajući da je na ovom turniru djeci pružio podršku i predsjednik kluba Dejan Luković.

Na turniru “Pljevlja Open2018”, koji je organizovao klub “Potoci”,  učestvovalo je 26 klubova sa 397 takmičara iz 7 država.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Karate klub Jedinstvo

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJNEO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE