Rukometaši Jedinstva poraženi od ekipe Lovćena, takmičenje nastavljaju u Play off-u

Rukometaši Jedinstva poraženi su večeras na svom terenu od ekipe Lovćena, rezultatom 13:25 (6:9), u 10. kolu Prve crnogorske lige.

U zadnjem kolu regularnog dijela šampionata Bjelopoljci nijesu uspejli da svaladaju iskusniji tim Lovćena. Iako su u prvom poluvremenu pokazali da mogu biti konkurentna ekipa, promašili su par sigurnih šansi i tako dopustili rukometašima Lovećna da ih apsolutno savladaju.

Oslabljeni zbog povreda Zonjića i Joksimovića takmičenje su završili treći na tabeli, što je, kako kaže trener Radoje Lekić, odličan rezultat.

“Lovćen je bio favorit u ovom meču, to je zaista najbolja ekipa. Iskusniji su, fizički jako spremni, a imaju i veći roster igrača na klupi. Ipak, mi smo debitanti u Prvoj crnogorskoj ligi i ja sam ponosan na moje momke, dali su svoj maksimum”, rekao je Lekić.

Rukometaši Jedinstva obezbijedili su sebi plasman u Play off, a već sledeće nedjelje gostuju Partizanu iz Tivta.

“Play off je jedno novo iskustvo za našu ekipu. Igraćemo totalno rasterećeno, hladne glave, ali vrućeg srca. Žao mi je što ne možemo ići na bolji rezultat, ali je ovo svakako veliki uspjeh”, zaključio je Lekić.

RK Jedinstvo: Lutovac, Čampar, Vojinović, Sošić, Danić, Medojević, Zonjić, Varagić, Ljaljević, Đurđević, Joksimović, Tošić, Ćuzović

RK Lovćen: Mihaljević, Beloica, Stanojević, Krivokapić, Pajović, Jauković, Kaluđerović, Matović, Dapčević, Drašković, Perović, Latković, Ašanin, Tomanović, Bulajić, Damjanović

Ranije danas, kadeti Jedinstva u neizvjesnom meču poraženi su od rukometaša Lovćena, rezultatom 20:21, u 10. kolu Prve kadetske crnogorske lige.

Autorka i foto: Sanja Čujović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE