Fudbaleri Jedinstva savladali ekipu iz Rožaja

Fudbaleri Jedinstva savladali su danas na svom terenu ekipu Ibar iz Rožaja, rezultatom 1:0, u 19. kolu Druge Crnogorske lige.

U posljednjim minutima utakmice, Milivoje Mrdak uspio je da ostvari gol i tako okrene tok utakmice u korist svoje ekipe.

,,Prva utaknmica pred svojom publikom u ovoj sezoni, i naravno da smo zadovoljni rezultatom. Čestitao bih svojim igračima na borbenosti, strpljivosti i odgovornosti, kao i navijačima koji su nas od početka bodrili. Gol Mrdaka kruna je kolektivne igre naše ekipe“, kazao je za Radio Bijelo Polje, trener Jedinstva, Enes Kasumović.

On je naglasio da su igrači kao i do sada igrali ,,svi za jednog, jedan za sve“, i da će tako biti i u narednom periodu.

JEDINSTVO: Miloš Joksimović; Vladan Gordić; Milivoje Mrdak; Denis Banda; Dragan Nikolić; Haris Banda; Mizokami Keisuke; Janko Vukadinović; Mirza Idrizović; Eniks Kriještorac; Jovan Baošić; Milanko Drašković; Alen Poljak; Armen Bošnjak; Marko Bugarin; Filip Šćekić; Rijad Džafić, i Dženan Ramović.

IBAR: Adis Kuč; Aleksandar Čolić; Srđa Kosović; Nemanja Leverda; Amer Tahirović; Mirza Hot; Simo Goranović; Demir Škrijelj; Nikola Prebiračević; Bojan Kalezić; Vojin Jeknić; Ermin Kalač; Semir Šutković; Đorđije Đedović; Filip Bajić; Filip Ćipranić; Siniša Stanisavić; i Ibrahim Murić.

Autorka: Eldina Idrizović

Foto: Sanja Čujović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE