Goleada u Bijelom Polju, Jedinstvo nadigralo Mornar

Dvadeset osmo kolo Druge crnogorske lige definitivno je obilježio meč u Bijelom Polju, u kojem je Jedinstvo pobijedilo ekipu Mornara, rezultatom 6:4.

Bjelopoljci su odlično otvorili meč i već u 2. minutu poveli golom Orhana Hajrovića, a samo tri minuta kasnije na 2:0 povisio je Dragan Nikolić. U nastavku meča gosti su uspjeli da se primaknu na 2:1, kada je precizan bio Nikola Bulatović, međutim još jednim golom Nikolića u 34. minutu Jedinstvo je opet uvećalo vođstvo. Domaćini su nakon još jednog gola Bulatovića iz Mornara na odmor otišli sa rezultatom 3:2.

I u drugom poluvremenu palo je dosta golova, za Jedinstvo je opet bio precizan Hajrović, mrežu gostiju zatresao je rezervista Marko Bugarin, a u listu strijelaca upisao se i Mirza Idrizović.

Poraz Mornara dodatno je ublažio Benjamin Kacić, koji je u drugom poluvremenu postigao dva gola. Prvi je dao u 58. minutu, a drugi iz penala u 83.

Trener fudbalera Jedinstva, Sead Babača, kazao je da je uprkos pobjedi ovo bio jako iscrpljujući meč za njegove momke, ali i istakao da je uvjeren da je publika uživala u današnjoj utakmici.

„Ne sjećam se da je u našem fudbalu palo ovoliko golova, tako da je publika zaista imala šta da vidi, za ovo se i igra fudbal. Ipak, ovo je bila iscrpljuća utakmica za naše momke, a nije bilo lako ni nama trenerima voditi je. Bilo je tu i grešaka, naročito iz defanzivnih prekida, tako da ćemo morati da radimo na tome“, kazao je Babača.

On je rekao da im ovaj trijumf daje vjetar u leđa za naredni meč, u kojem gostuju Arsenalu iz Tivta.

„Naravno da idemo na pobjedu, a onda nas kod kuće očekuju dva derbija sa Jezerom i Bokeljom, pokušaćemo da riješimo situaciju i definitivno se bodovno odvojimo na tabeli, kako bi  bili glavni konkurenti za baraž“, poručio je Babača.

Nakon današnje pobjede Jedinstvo je ponovo preuzelo treće mjesto na tabeli  sa 46 bodova.

FK Jedinstvo: Aković, Muzurović, Cvijović, Idrizović (Kriještorac), Banda (Perošević), Šćepanović (Bugarin), Hajrović, Nikolić (Mušović), Krualnović, Vulević, Kalačević (Gordić)

FK Mornar: Vukčević, Vujošević, Vukmarković (Stojanović), Martinović, Mucević (Vlahović), Bećirović (Dinosha), Kažić (Pešukić), Nakahara,Kacić, Bulatović, Đukić

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE