Rukometaši Jedinstva savladali ekipu Komovi

Rukometaši Jedinstva savladali su večeras na svom terenu ekipu Komovi iz Andrijevice, rezultatom 31:25 (16:12), u trećem kolu Prve crnogorske lige.

Bjelopoljski tim uspio je da dođe do druge pobjede u dosadašnjem dijelu sezone, a najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Varagić koji je dao 7 golova, dok su po dva manje postigli Joksimović i Zonjić.

Trener RK Jedinstvo, Radoje Lekić, kazao je za Radio Bijelo Polje da je zadovoljan dosadašnjim učinkom svoje ekipe, s obzirom da su novajlije u Prvoj ligi.

„Loše smo startovali večeras, nijesmo očekivali da će ekipa iz Andrijevice tako agresivno početi utakmicu, ali smo kasnije konsolidovali redove, napravili izmjene u odbrani i vratili se u igru. Kako je vrijeme odmicalo pravili smo razliku u golovima, napadali više i na kraju napravili rezultat povoljan za nas. Poslednjih 10 minuta dali smo priliku i rukometašima koji imaju manju minutažu, uspjeli su da se nametnu i pokažu da su je zaslužili“, rekao je Lekić.

U četvrtom kolu RK Jedinstvo dočekuje ekipu Mornar iz Bara, a trener Lekić vjeruje u novu pobjedu.

„Uradićemo video analizu, skenirati ih i dobro se pripremiti za taj meč. Nakon mini ciklusa, od četiri utakmice, nadam se da ćemo imati 6 bodova, zato i u nedjelju idemo na pobjedu, jer nam nakon toga slijede dva teška gostovanja“.

Ranije danas, u sportskoj dvorani „Nikoljac“ odigrana je utakmica i u kadetskoj ligi, a i u toj kategoriji bjelopoljski tim uspio je da dođe do pobjede – RK Jedinstvo - RK Komovi 42:30.

RK JEDINSTVO: Lutovac, Čampar, Vojinović (3), Sošić, Danić (3), Veljović (3), Medojević (1), Zonjić (5), Varagić (7), Kučević (2), Ljaljević, Trifunović (1), Joksimović (5), Tošić (1)

RK KOMOVI:Lalević, Babović, Novović (2), Račić (2), Kastratović, Bakić (3), Elezović (2), A. Kastratović, Vojvodić, V. Kastratović (7), Došljak, Radičević (3), M. Kastratović (3), Marković (3), Marjanović

Autorka:Sanja Čujović
Foto:Darko Braič