Fudbaleri KMF Jedinstva poraženi od ekipe Gorštak

Fudbaleri KMF Jedinstva poraženi su danas na svom terenu od ekipe Gorštak, rezultatom 4:5, u četvrtom kolu Prve crnogorske futsal lige.

Iako je Jedinstvo dobro startovalo, i to golom Ćetkovića u 9. minutu, bjelopoljski tim nije uspio da dođe do novih bodova, ali su golovima E. Ćorovića, Bojanovića i Lišanina ipak pokazali kvalitetnu igru, ali ipak nedovoljnu za pobjedu.

Ekipa iz Kolašina do trijumfa je došala golovima Labović u 13. i 16. minutu, zatim Markovića u 19., a dva puta je mrežu pogodio i Vukićević u 21 i 30. minutu igre.

Predsjednik KMF Jedinstvo, Miloš Vajić, čestitao je fudbalerima Gorštaka na pobjedi I istakao da uprkos današnjem porazu ne odustaju od svog cilja, a to je visok plasman u tekućoj sezoni.
“Ekipa Gorštaka odigrala je iznad svojih mogućnosti i uz veliku sreću odnijela bodove iz Bijelog Polja. Nama ostaje da sada preispitamo svoje greške i počnemo sa pripremama za narednu utakmicu, kada ćemo gostovati ekipi Brskovo iz Mojokvca”, kazao je Vajić, dodajući da imaju i novu podršku od kompanija “Meridian bet” i “City caffe”, koje su kao i Lokalna samouprava prepoznali potencijal KMF Jedinstva.

Domaći igrači danas su u sportskoj dvorani “Nikoljac” svojim navijačima poklonili majice, a kako je saopšteno iz kluba, žele da im to postane tradicija i da na taj način pokažu zahvalnost publici koja ih bodri sa tribina.

Futsal klub Jedinstvo nakon 4. kola sada je na sedmom mjestu, sa osvojenih 6 bodova, dok je i dalje sa maksimalnim učinkom prvi KMF Bajo Pivljanin, sa 12 bodova.

KMF JEDINSTVO: Đ. Lišanin, Obradović, Bojanović, Nonvović, I. Ćorović, E. Ćorović, Ćetković, G. Lišanin, Hasanović, F. Ćorović, A. Ćorović

KMF Gorštak: Kljajić, L. Živković, Bulatović, Bogićević, Vukićević, Golubović, M. Živković, Milošević, Labović, Marković, Đukić, Darmanović

Autorka:Sanja Čujović