Rukometaši Jedinstva savladali ekipu Mojkovac

Rukometaši Jedinstva savladali su večeras ekipu Mojkovac, rezultatom 26:24, u prvom kolu Prve crnogrske lige, u sportskoj dvorani ,,Nikoljac”.

Od početka utakmice domaći su bili u prednosti rezultatom, tako da su bez većih problema savladali protivnike.

,,Obzirom da sam ekipu preuzeo nedjelju dana prije početka prvenstva, zadovoljan sam rezultatom koji su večeras postigli. Svakako da ima stvari koje treba popraviti, i u odbrani i napadu, naravno da sam zadovoljan i njihovom željom, i nadam se da će u budućem periodu ostvarivati dobre rezultate“, kazao je za Radio Bijelo Polje, trener Jedinstva, Radoje Lekić.

Lekić je dodao da je dobro što su sezonu otvorili pobjedom, što će biti dodatni stimulans za utakmice koje slijede, a kako je istakao, za Bjelopoljce slijedi zahtjevno gostovanje u Tivtu, gdje će igrati protiv Partizana, koji je prošle godine bio prvak Crne Gore.

RK JEDINSTVO: Zarija Lutovac, Nenad Vojinović, Rajko Femić, Milun Danić, Danilo Veljović, Aleksa Medojević, Slobodan Zonjić, Bojan Varagić, Edvin Kučević, Kristijan Trifunović, Aleksandar Đurđević, Danilo Joksimović, Irvin Ljaljević, Jovan Tošić.

RK: MOJKOVAC: Vladan Delić, Miloš Rakočević, Dušan Žurić, Nemanja Barać, Predrag Sošić, Radonja Vuković, Haris Suljević, Ivan Žurić, Stefan Barać, Aleksandar Mišnić, Boris Savić, Marko Kruščić, Janko Fuštić, Mile Ćuzović.

Ranije danas odigrana je i utakmica, u kategoriji kadeta u kojoj su rukometaši Jedinstva pobijedili ekipu Mojkovac, rezultatom 32:27, u prvom kolu kadetske lige.

Autorka i foto: Eldina Idrizović