Fudbaleri Jedinstva poraženi od ekipe Lovćena

Fudbaleri Jedinstva poraženi su danas na svom terenu od ekipe Lovćena, rezultatom 0:3 (0:1), u devetom kolu Druge crnogorske lige.

Ekipa sa Cetinja bez većih problema došla je do ubjedljive pobjede i to golovima Draganića u 21. minutu, Talovića u 85., dok je konačni rezultat postavio Pejaković, koji je mrežu za 3:0 pogodio u sudijskoj nadoknadi.

Trener bjelopoljskog Jedinstva, Dušan Čarapić, čestitao je ekipi Lovćena na zasluženoj pobjedi i kazao da njegovi igrači nijesu uspjeli da iskoriste pružene šanse.

“Uradili smo sve što smo mogli i pripremili ekipu, ali to nije bilo dovoljno da obradujemo naše naviječe. Naša ekipa je veoma mlada, imamo dosta igrača ispod 21 godine, tako da nijesmo uspjeli da se suprostavimo kvalitetnijoj ekipi Lovćena, koja konkuriše za ulazak u Prvu ligu. Dva različita poluvremena, prvo je u potpunosti pripalo nama, dok su u drugom oni bili apsolutno dominantniji. Nijesmo uspjeli da iskoristimo šanse i Lovćen je to kaznio”, rekao je Čarapić.

U sledećem kolu Jedinstvo gostuje Jezeru, a Čarapić se nada bodovima u Plavu.

“Na gostovanjima igramo mnogo bolje, tako smo uspjeli i ovih sedam bodova da osvojimo, pa vjerujem da će tako biti i u nedjelju”, zaključio je trener Jedinstva.

FK JEDINSTVO: Miloš Joksimović, Vladan Gordić, Milanko Drašković, Eniks Kriještorac (Armen Bošnjak), Božo Anđelić, Alen Poljak, Shoya Nakahara, Dragan Nikolić, Adis Muzurović, Marko Bugarin, Mirza Idrizović (Aleksandar Madžgalj)

FK LOVĆEN: Mićo Perović, Miloš Radunović, Vladan Tatar, Ivan Jablan (Danin Talović), Nikola Draganić, Draško Adžić, Filip Vujović (Fahmy Mohammed), Jovan Vujović, Goran Vujović, Semir Kalač (Miloš Pejaković), Juan Fernando


Autorka: Sanja Čujović
Foto: Darko Braič