Bokelj nadigrao Jedinstvo

Drugoplasirano bjelopoljsko Jedinstvo poraženo je danas u Kotoru od Bokelja,  rezultatom 2:0, u 22. kolu Druge crnogorske fudbalske lige.

Kotorski tim do desetog trijumfa vodili su Igor Poček u 67. i Srđan Bošković u 75. minutu.

U dosta oslabljenom sastavu, a kasnije i zbog povrede Nikolića, Bjelopoljci nijesu uspjeli da pruže veći otpor Bokelju, a kako je za Radio Bijelo Polje kazao trener Sead Babača, ostaje žal za izgubljenim bodovima.

“Izuzetno teška utakmica, druga u tri dana po jako zahtjevnom terenu. Bili smo oslabljeni neigranjem četiri  igrača zbog kartona i obaveza u reprezentaciji, a na sve to se nadovezala povreda Nikolića u 15. Minutu, kada mu je golman odbranio zicer i povrijedio ga, pa je morao da napusti igru. Na poluvremenu je bilo 0:0, a u drugom dijelu smo napadali čitavo vrijeme, međutim, u jeku naših napada protivnik nam je napravio dvije kontre i kaznio nas”, rekao je Babača nakon meča.

Ipak, kakao je kazao, učiniće sve da se vrate na pobjednički put.

“Moramo se što prije okrenuti narednoj utakmici koju u nedjelju igramo u Bijelom Polju protiv Ibra, ali nažalost pred praznim tribinama”, dodao je trener fudbalera Jedinstva.

Poslije 22. kola Dečić je vodeći na tabeli sa 44 boda.

Drugoplasirano Jedinstvo osvojilo je 38, a tri boda i utakmicu manje ima Bokelj na trećem mjestu.

Na četvrtom mjestu je Jezero sa 32 i ima bod više od petoplasiranog Ibra.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE