Bjelopoljski odbojkaši poraženi u prvom polufinalnom meču plej-ofa

U prvoj utakmici polufinala plej-ofa Prve lige Crne Gore odbojkaši Jedinstva Franca poraženi su večeras u SC “Nikoljac” od ekipe Budućnost volley Bemax, rezultatom 2:3 (23:25 25:16 25:20 19:25 15:17).

Nakon gotvo dva sata uzbudljive i neizvjesne igre izabranici Darka Prebiračevića ipak nijesu uspjeli da trijumfuju.

Ekipu Budućnosti do pobjede je vodio Milutin Pavićević sa 14 bodova, pratio ga je Nemanja Peruničić sa 13, dok je bod manje postigao Đorđe Jovović.

U timu Jedinstva Franca najbolji je bio Samed Prušević sa 19, Stefan Radević je postigao 18, a istakao se i Milivoje Ćorić sa 13.

Trener odbojkaša Jedinstva Franca, Darko Prebiračević, kazao je da je uprkos porazu zadovoljan igrom svoje ekipe.

“Zaista dobra utakmica, puna preokreta, dobrih poena i kvalitetne odbojke. U ovom porazu jedino raduje naša dobra igra, u nekim momentima nijesmo imali sreće, a u četvrtom setu je bilo i par spornih situacija, koje ipak ne želim da komentariše, iako je taj set mogao drugačije da se završi. Peti set je kao i uvijek lutrija, gosti su vodili, u jednom trenutku smo došli do izjednačenja, ali su ipak odbojkaši Budućnosti uspjeli da ga osvoje”, rekao je Prebiračević nakon meč.

S obzirom da se ove godine plej of igra na tri dobijene utakmice, šansa za prolaz u finale je veća.

“Ostaje nam da se spremamo za revanš, mislim da imamo velike šanse, daćemo sve od sebe i vidjećemo za šta će to biti dovoljno”, poručio je trener Bjelopoljaca.

Trener gostiju, Balša Radulović, čestitao je svojim momcima na izuzetno bitnoj pobjedi.

“Izvojevana je velikom mukom, uz ogroman  fizički i psihički napor, ali samim tim je pobjeda i slađa. Mislim da odavno ovako uzbudljiv, neizvjestan i kvalitetan meč ni publika u Bijelom Polju nije imala priliku da gleda”, rekao je Radulović.

Kako je istakao, ovo je samo prvi stepnik ka cilju, odnosno finalu.

“Zato se nadam da ćemo i u narednom meču igrati ovako kvalitetno”, dodao je Radulović.

OK Jedinstvo Franca: Šćekić V, Savić, Femić, Banda, Radević, Šćekić B, Bulatović B, Rudić, Bulatović L, Bićanin, Prušević, Rovčanin, Ćorić

OK Budućnost volley Bemax: Dubak Preuničić, Radović, Nikčević, Kostić, Hadžisalihović, Čičić, Vlahović, Jelić, Ćinćur, Jovović, Radović, Pavićević

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE