Poraz odbojkašica Jedinstva Franca pred domaćom publikom

U derbiju 15. kola Prve lige Crne Gore odbojkašice Jedinstva Franca poražene su danas u SC “Nikoljac” od ekipe Mediteran Bemax, rezultatom 0:3 (23:25 17:25 19:25).

Mediteran Bemax do pobjede je vodila Nina Marković sa 21 poenom, a pratila je Ivona Nedović sa 12.

U timu Bjelopoljki najefikasnija je bila Dragana Rakočević sa 10, a bolje od ostalih bile su Isidora Jevrić i Mileva Magelinić sa po pet.

Pomoćni trener odbojkašica Jedinstva, Milica Šćepanović, kazala je za Radio Bijelo Polje da su opušteno ušle u meč, te da su se nadale boljem ishodu.

“U prvom dijelu sezone na njihovom terenu izgubile smo 3:1, ali smo pažljivo analizirali taj meč i danas lagodnije ušle u utakmicu. Međutim, oni su imali dodatnog igrača, malo iskusnijeg libera i veću želju”, kazala je Šćepanović.

Kako je rekla, žale zbog poraza, ali se okreću novim mečevima.

“U narednom kolu igramo protiv Galeba, a zatim protiv Budućnosti. Nadam se da ću i ja moći da pomognem svom timu, kako bi ostavrili cilj, a to je opstanak u ligi”, istakla je Šćepanović.

ŽOK Jedinstvo Franca: Medenica, Kolić, Karalić, Krgović, Veličković, Hadžibegović, Rakočević, Radović, Magdelinić, Popović, Peković, Idrizović, Jevrić, Madžgalj

OK Mediteran Bemax: Zvicer, Kustudić, Novaković, Ekatarina, Nedović, Božović, Manojlović, Marković, Mijović, Rađenović, Kovačević, Ljubanović

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE