OFK ,,Borac” i ,,Ključ” odigrali prijateljsku utakmicu

Članovi omladinskog fudbalskog kluba ,,Borac” tokom proteklog vikenda odigrali su međunarodnu prijateljsku utakmicu sa klubom ,, Ključ” iz Bosne i Hercegovine.

Utakmicu su završili rezultatom 1:0, u korist tamošnjeg tima.

Sekretar OFK ,,Borac”, Asmir Pućurica, istakao je značaj uspostavljanja prijateljskih veza između dva kluba, i izrazio nadu da će nastaviti sa njegovanjem prijateljskih veza.

,,Uz brojne lijepe uspomene i momente koje smo doživjeli za vrijeme boravka u BiH, moramo naglasiti da su svi članovi našeg tima oduševljeni toplinom i srdačnošću svih mještana Opštine Ključ”, navodi Pućurica.

On ističe da su igrači dobro otvorili utakmicu, ali i zaprijetili preko odličnog Bošnjaka.

,,Udarcem sa tridesetak metara lopta je bila blizu mreže, ali je stativa bila saveznik domaćina. Naš tim je nastavio agilno da napada, a svoje šanse je tražio uglavnom po desnoj strani. Do kraja poluvremena, smjenjivale su se akcije i šanse, što je prisutna publika pozdravljala nepristrasno, aplauzima. U drugom poluvremenu se osjetio pad u igri našeg tima, koji gol prima iz greške u, do tad, besprekornoj odbrani. Kraća klupa i dug put iza nas, učinio je da naš tim tek iz par šansi uzvrati domaćinu, ali neuspješno”, podsjeća on.

Uputio je zahvalnost Sekretarijatu za sport, na čelu da rukovodiocem Markom Maslovarićem, i drugima koji su im pružili podršku.

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: OFK ,,Borac”

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE